Het belang van een goede hypotheekadviseur

Wil je een hypotheek afsluiten en meer informatie over de verschillende hypotheekvormen, banken en verzekeraars? Dan is een goede, onafhankelijke hypotheekadviseur van belang! doorKoen is dé hypotheekadviseur van Amsterdam, die je kan helpen een passende en voordelige hypotheek af te sluiten. Wat kun je van doorKoen als adviseur verwachten en wanneer kun je het best een hypotheekadviseur inschakelen? Je leest het hieronder.

Deze hypotheekadviseur in Amsterdam bekijkt alle opties

Een hypotheek is maatwerk, dus een onafhankelijke hypotheekadviseur is van groot belang. doorKoen is de hypotheekadviseur van Amsterdam-West die in een prettige omgeving je financiële situatie bekijkt. Het doel van doorKoen is het onder andere adviseren van een hypotheek die het best bij jouw situatie past. Elke situatie is anders, waardoor de ene hypotheek beter bij je past dan de ander. doorKoen, de hypotheekadviseur van Amsterdam, selecteert de beste opties voor jou en vergelijkt de verschillende banken en rentes.

Voordeliger met een hypotheekadviseur

Veel huizenkopers gaan direct naar de bank en vragen of ze een hypotheek kunnen krijgen. De bank kan dan natuurlijk een goed aanbod doen, maar de kans is klein dat dit het beste aanbod is wat op de markt is. Met een hypotheekadviseur in Amsterdam als doorKoen worden alle opties onderzocht. Zo werken wij met verschillende banken en verzekeringen, waardoor we de beste optie voor jouw situatie kunnen bewerkstelligen.

Het is heel verleidelijk om zelf zonder advies een hypotheek af te sluiten bij bijvoorbeeld Centraal Beheer. Dit is uiteraard goedkoper dan wanneer je een hypotheekadviseur inschakelt. Tóch blijkt uit onderzoek van het onderzoeksbureau MoneyView dat het op lange termijn voordeliger is om een hypotheekadviseur in te schakelen. 

Breed aanbod bij een hypotheekadviseur in Amsterdam

Belangrijk bij de keuze voor een hypotheekadviseur is dat de adviseur met verschillende banken en verzekeraars werkt. Een onafhankelijke hypotheekadviseur als doorKoen kan inschatten bij welke geldverstrekker je de meeste kans maakt om de financiering rond te krijgen. Mocht de gekozen bank toch niet voldoen aan de eisen, dan kan een hypotheekadviseur in Amsterdam als doorKoen van bank wisselen, waardoor het proces sneller gaat dan wanneer je dit zelf moet doen.

Zoals eerdergenoemd is doorKoen aangesloten bij verschillende banken, zoals ABN Amro en ING en bij maatschappijen zoals Dela, Nationale Nederlanden en Aegon. Hierdoor kan doorKoen de beste optie voor jou adviseren. Daarnaast heeft doorKoen een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM houdt toezicht op ondernemingen die actief zijn op de markt van sparen, lenen, beleggen, pensioenen, hypotheken en verzekeren.

Zzp’er? Goede mogelijkheden met een hypotheekadviseur

Veel zzp’ers krijgen niet zo snel een hypotheek. Banken en verzekeraars geven nog steeds de voorkeur aan mensen met vaste contracten. Omdat je inkomen van maand tot maand kan wisselen, willen hypotheekverstrekkers de zekerheid hebben dat je de hypotheeklast kunt dragen. Gelukkig gaat het steeds meer de goede kant op door de inkomensverklaring zelfstandigen.

doorKoen, de hypotheekadviseur van Amsterdam, heeft veel ervaring met het werken met zzp’ers. Wij ontzorgen je en helpen je jouw droom te realiseren.

Wat kan doorKoen voor jou betekenen?

Wil je advies over het afsluiten van een hypotheek of wil je je huidige hypotheek aanpassen? Maak dan een afspraak met doorKoen, de hypotheekadviseur van Amsterdam.

Vorige

Volgende

Reactie verzenden