Hypotheekadvies in Haarlem? Met doorKoen sta je sterk!

Op zoek naar hypotheekadvies in Haarlem? Dan ben je bij doorKoen aan het juiste adres! Welke woonwens je ook hebt, wij helpen je graag verder. Zo staan we voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen of je hypotheek wilt oversluiten. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het werken met ondernemers en zzp’ers en hebben ervaring met mensen die hun woning willen verduurzamen. doorKoen is volledig onafhankelijk. Als wij je hypotheekadvies in Haarlem geven, dan kun je erop rekenen dat dit het advies is waar jij het meeste aan hebt en dat er aan jouw wensen is gedacht.

Bij doorKoen vind je hypotheekadvies in Haarlem en omstreken met veel aandacht en persoonlijke begeleiding. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring met het geven van onafhankelijk financieel advies. Ook als het gaat om verzekeringen kun je bij ons terecht.

Hypotheekadvies Haarlem

Hypotheekadvies in Haarlem nodig? doorKoen helpt je!

Niet alleen Amsterdam is enorm populair onder woningzoekenden, ook Haarlem doet mee. En dat weten we bij doorKoen maar al te goed. De koopwoningen zijn erg in trek in deze stad. Laat je daarom goed adviseren voordat je overgaat tot de grootste aankoop van je leven. Bij doorKoen kun je terecht voor allerlei vragen over hypotheken en verzekeringen.

Een woning kopen in Haarlem?

Wil je een woning kopen? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn! Ook voor ondernemers zijn er genoeg opties. Ben je bijvoorbeeld nog geen drie jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer? Ook dan kun je gewoon in aanmerking komen voor een hypotheek. In sommige gevallen eist een geldverstrekker een inkomensverklaring. Maar geen zorgen, doorKoen helpt je daar graag een handje bij. We hebben het volgende van je nodig: een ingevuld formulier en een aantal andere documenten, zoals een jaaroverzicht en belastingaangiftes. Met deze inkomensverklaring kan ook jij als startende zzp’er vervolgens een hypotheek aanvragen!

Hoe gaat doorKoen te werk bij hypotheekadvies in Haarlem?

We beginnen het traject altijd met een eerste gesprek. In dit gesprek komen we achter jouw financiële situatie en persoonlijke wensen. Hierna maken we een dossier voor je aan. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, waardoor je altijd je vragen bij ons kunt stellen. Dan gaan wij voor je aan de slag en bieden we je uitstekend hypotheekadvies in Haarlem. We houden het gehele traject contact met je, tot na de notaris. Op deze manier ontvang jij het beste hypotheekadvies in Haarlem!

Hypotheekadviseur in Haarlem

Heb jij een woning in Haarlem op het oog? Of vind je de zaken die bij het afsluiten van een hypotheek komen maar knap lastig? Dat snappen wij! Laat je daarom adviseren door een van onze hypotheekadviseurs in Haarlem. Wij willen je graag van dienst zijn en je voorzien van onafhankelijk en op maat gemaakt advies over jou hypotheek in Haarlem.

Professioneel hypotheekadvies Haarlem

Zoek je een koopwoning in de regio Haarlem of ben je aan het bieden? Wij helpen je met passend hypotheekadvies in Haarlem! Neem contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak met ons in.

js_loader

Hoe het werkt

Wil je met doorKoen in zee? We spreken je graag 1 keer in het echt. Zodat we precies weten wat er nodig is, en wat de verwachtingen zijn. Daarna onderhoud je contact zoals jij wilt: via Whatsapp, telefoon, mail of persoonlijk.

Download: Dienstverleningsdocument

advies@doorkoen.nl
06 31 91 84 42

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier.