Verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je raakt arbeidsongeschikt, je hond bijt de buurman of je komt plots te overlijden. Dan kun je maar beter goed verzekerd zijn, want kosten kunnen hoog oplopen. Laat je verzekeren doorKoen, dan weet je zeker dat alles geregeld is. Lees hieronder alles over alle verschillende verzekeringen.

Overlijdensrisicoverzekering

In het geval dat jij onverhoopt komt te overlijden wil je je nabestaanden niet in financiële problemen brengen. Daarom kun je een overlijdensrisicoverzekering (ORV) afsluiten. Zo blijven je nabestaanden verzorgd achter, wel zo’n fijne gedachte.

Arbeidsongeschiktheids verzekering

Je denkt er vast niet graag over na, maar het is wel belangrijk: een AOV verzekering. Als zelfstandig ondernemer kun je deze afsluiten voor het geval je arbeidsongeschikt wordt. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje en als zzp’er kun je niet bij de overheid aankloppen voor hulp. 

WW-verzekering

Je situatie lijkt nu stabiel, maar wat gebeurt er als je je baan verliest? Kun je de hypotheek dan nog wel betalen? Zo niet, dan is een WW slim om bij je hypotheek af te sluiten. Hier lees je daar alles over. Laat je verzekeren doorKoen, dan is alles goed geregeld.

Overige verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering Particulier

Je helpt een vriend verhuizen en je laat de tv vallen. Of je fietst tegen een auto aan. Dit is schade waarvoor jij aansprakelijk bent en die kosten kunnen hoog oplopen. Zorg dat je jezelf hiervoor verzekert met een aansprakelijkheidsverzekering. Zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan.

De premie van een aansprakelijkheidsverzekering valt reuze mee, omdat er doorgaans niet vaak beroep op wordt gedaan. De hoogte van je premie is afhankelijk van het verzekerde bedrag en het eigen risico, je gezinssamenstelling en eventuele extra clausules. De kosten vallen mee, vaak ben je voor een paar tientjes per maand al heel goed verzekerd.

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering (of woonhuisverzekering) is jouw woning verzekerd tegen schade door storm, brand en inbraak. Deze verzekering is verplicht voor iedereen met een koophuis incl. hypotheek. Op het moment dat de woning opgeleverd wordt, moet de opstalverzekering van kracht zijn. Je kunt zelf de premie en dekking van de opstalverzekering bepalen.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzeker je de inboedel van je woning, oftewel je persoonlijke eigendommen. Deze verzekering dekt schade door brand, diefstal of storm. Voorbeelden van eigendommen die in de inboedelverzekering vallen zijn kleding, apparatuur, meubels en gordijnen. Ook bij de inboedelverzekering bepaal je zelf de dekking en premie.

Meer weten over verschillende particulieren verzekeringen?

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier.

14 + 13 =