Wie zijn wij

Wie is Koen?

Koen Dorreboom is erkend financieel adviseur (EFA) en werkte 16 jaar bij grote en kleine assurantiekantoren. Daar voorzag hij mensen uit alle gelederen van passende hypotheken, verzekeringen en financieel advies. Tegenwoordig doet hij dit op zelfstandige basis.

Wat hij mooi vindt aan zijn werk? Dat hij mensen begeleidt en ontzorgt bij de grootste aankoop van hun leven, ze helpt hun dromen waar te maken, én dat ze ervan kunnen genieten.

Koen is zeer gelukkig getrouwd en heeft samen met zijn vrouw een vrolijke dochter. Ze wonen in Amsterdam, waar ze nooit meer weg willen.

Hoe het werkt?

Wil je met doorKoen in zee? We spreken je graag 1 keer in het echt. Zodat we precies weten wat er nodig is, en wat de verwachtingen zijn. Daarna onderhoud je contact zoals jij wilt: via Whatsapp, telefoon, mail of persoonlijk.

Referenties

“Bij Koen staat zowel een professionele houding als humor en plezier centraal. Hij is toegankelijk en houdt de lijntjes met zijn klanten kort. Je kunt op advies rekenen dat to the point is en altijd een toegevoegde waarde heeft. Kortom, niet alleen een financieel adviseur, maar Koen was echt een partner in de aankoop van ons huis.”

Jente van der Heiden

Wij hechten veel waarde aan een adviseur die alles tot in de puntjes voor ons uitzoekt en assertief meedenkt over de best passende oplossing. Dat alles graag met een vleugje humor; het aankopen van een woning is tenslotte al stressvol genoeg. In Koen hebben wij die adviseur gevonden. We zouden hem van harte aanbevelen.”

Vivianne Bendermacher

“Koen heeft alert en creatief een financiële oplossing gevonden voor de tijd die zat tussen de koop en verkoop van onze oude en nieuwe woning. Hij is toegankelijk en gemakkelijk te bereiken voor vragen en advies. Transparantie staat voorop in zijn werkwijze, een belangrijke eigenschap voor een financieel adviseur.

Nico de Lange

Ik ben op zoek naar een...

Hypotheek

Het is de grootste aankoop van je leven, een huis. Dan kan het maar beter goed geregeld zijn. Lees hier alles wat je moet weten over hypotheekadvies, belastingen, enzovoort.

Verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je raakt werkloos, je hond bijt een ander of je huis raakt verwoest door een storm. Dan kun je maar beter goed verzekerd zijn. Lees hier alles over verschillende verzekeringen.

Aandacht, advies en persoonlijke benadering

R

Ruim 16 jaar ervaring in het vak

w

Blijft begeleiden, ook na de notaris

Aandacht, advies en persoonlijke benadering

R

Ruim 16 jaar ervaring in het vak

w

Blijft begeleiden, ook na de notaris

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier.

15 + 14 =